Ok, mam nadzieję, że ktoś pomoże. Mam 2017 guilia ti sport i zmieniam tylne światła na te w stylu guilia GTAM, teraz aby te światła działały z US muszę oddzielić światło stopu od kierunkowskazu (ponieważ w światłach gtam są one przezroczyste i po naciśnięciu hamulca zapala się żółty kierunkowskaz) aby to zrobić, musisz wejść do can proxy i przejść do światła stopu i oddzielić je od specyfikacji US do specyfikacji euro. Teraz mam system multiecuscan, mam odpowiednią wtyczkę OB ze wszystkimi adapterami. Podłączyłem samochód, wszedłem do modułu nadwozia, wszedłem do wyrównania proxy, przeszedłem do hamulca, kliknąłem, co dało mi możliwość przełączenia na specyfikację euro, poszedłem i wykonałem to, wyłączyłem kluczyk na kilka sekund, jak mówi, włączyłem go ponownie i nic się nie stało... Więc wróciłem do moich kroków i zauważyłem, że wszystko wróciło do specyfikacji US... Robię to od kilku dni i powiedziano mi, że nie potrzebuję SGW ze względu na to, że mam 2017... Więc w tym momencie jestem zdezorientowany co do mojego następnego ruchu... Wydałem dużo pieniędzy na światła i wszystko, żeby je uruchomić 😒