Większość z Was ma już nadzieję wiedzę, że nie ma odświeżenia w połowie cyklu dla Giulia/Stelvio MY23… STLA ogłosiło to w swoim komunikacie prasowym Estrema jakiś czas temu. Większość plotek z kręgów plotkarskich, które zamieściłem, spełniła się (przeszukaj moją historię)…
Edycja: PR od STLA -
media.stellantisnorthamerica.com
Zdjęcia na dole Giulia i Stelvio MY23.
Galeria zdjęć Giulia 2023 (przez STLA)
Galeria zdjęć Stelvio 2023 (przez STLA)
Zatem dzisiejsze plotki, które sprzedaję, wyglądają mniej więcej tak dla tych, którzy myślą, że STLA zapomniało o Alfa Romeo i faworyzowało Maserati… Wszyscy wiemy, że Tonale to duży zakład AR (poza platformą Giorgio, o której dwa lata temu plotkowałem, że nie umarła, i tak nie jest); ale w grę wchodzą większe zakłady. Zaczynamy:
Czuję się trochę jak Ron's Rides w tym momencie bez wideo; ale KUPUJĘ te plotki…
Edycja: PR od STLA -

Stellantis Media - Alfa Romeo Rolls Out New, Limited-edition Giulia and Stelvio Estrema Models
Alfa Romeo introduces the limited-edition Giulia Estrema and Stelvio Estrema series. This new offering is the first time Alfa Romeo has created a globally available, limited model.
Zdjęcia na dole Giulia i Stelvio MY23.
Galeria zdjęć Giulia 2023 (przez STLA)

Galeria zdjęć Stelvio 2023 (przez STLA)

Zatem dzisiejsze plotki, które sprzedaję, wyglądają mniej więcej tak dla tych, którzy myślą, że STLA zapomniało o Alfa Romeo i faworyzowało Maserati… Wszyscy wiemy, że Tonale to duży zakład AR (poza platformą Giorgio, o której dwa lata temu plotkowałem, że nie umarła, i tak nie jest); ale w grę wchodzą większe zakłady. Zaczynamy:
MY24: Odświeżenie Stelvio TYLKO (lepiej sprzedający się 2.0L dostaje pierwszy strzał)
MY24: Lusso Special Edition (nowe ekskluzywne kolory nadwozia, ulepszenia wnętrza)
MY25: Odświeżenie Giulia
MY25: Competizone Special Edition (nowe ekskluzywne kolory nadwozia, ulepszenia osiągów, dodanie komponentów QV do Veloce)
MY26: HALO CAR MID-ENGINE RELEASE limited; $200K
MY27: ALFA STAWIA NA SUV-A – MOŻLIWE TRZECIE SIEDZENIA DUŻE
Czuję się trochę jak Ron's Rides w tym momencie bez wideo; ale KUPUJĘ te plotki…