Alfa Romeo Giulia Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi all. I have a 2018 QV which has never had any major issues throughout my ownership. I'm the original owner. But today when I started the car, the cluster flashed multiple errors. The car runs, but it's clear the errors have affected most of the functionality of the car.

Some observations:
  • Turn signals not working
  • A/C fan runs, but does not cool
  • Fuel gauge doesn't work
  • Door lock indicator is lit red even though the doors aren't locked
  • Lights do not work
  • Etc.

My question is has anyone experienced a similar issue? If so, was there a DIY solution? I wonder if disconnecting the battery to reset the car would fix the issue?

I've attached some pics of the the errors on my cluster for reference.

Any help/guidance would be greatly appreciated!

Car Vehicle Speedometer Plant Trip computer

Plant Speedometer Car Vehicle Trip computer

Plant Speedometer Car Vehicle Trip computer
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #11 ·
I doubt there’s much chance of a warranty replacement for a MY18 car at this point in time. I’d follow @beta2alfa ’s advice and go for an AGM replacement. I don’t know what your driving habits are, but if the car is sitting for days at a time, a battery tender might be a worthwhile investment.
Thanks for your input. I checked the battery and it somewhat fixed the issues. I just have a CEL on but everything seems to be working as it should. Will definitely buy a replacement battery since the current one seems to be dying.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top