Alfa Romeo Giulia Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
26 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Had the Giulia 2.0 for 4 months now and after a startup it showed me that it needed service and the CEL light came on. So the usual start/stop was disabled and it stays in N mode. Popped in the Bluetooth OBD reader and it shows a permanent P26E4 code. Going to take it to the dealer tomorrow and will keep ya'll posted.
 

·
Vendor
Joined
·
1,328 Posts
Had the Giulia 2.0 for 4 months now and after a startup it showed me that it needed service and the CEL light came on. So the usual start/stop was disabled and it stays in N mode. Popped in the Bluetooth OBD reader and it shows a permanent P26E4 code. Going to take it to the dealer tomorrow and will keep ya'll posted.
Hi estebond008,

Sorry to hear about this! If you need further assistance during your dealership appointment please don't hesitate to send us a PM, we're happy to help if needed.

Andrea
Alfa Romeo Social Care Specialist
 

·
Registered
Joined
·
65 Posts
My car experienced a similar issue on Sunday with a CEL and "Auto start/stop disabled" light coming on after a cold start. After 2 days it went off, but I took it to the dealer today to get checked out since the car only has 700 miles on it. P26E4 code was found and they ended up replacing a starter relay.
 

·
Registered
Joined
·
26 Posts
Discussion Starter · #5 ·
It has been a few weeks now since I visited the dealership and received an ECU programming. The car has had zero issues now and remote engine start has not failed since.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top